2017 este anul masacrelor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Panică la nivel mondial! Europa este mai expusă ca niciodată în faţa atacurilor sângeroase produse de “lupii singuratici” în numele Statului Islamic. Experţii europeni pe probleme de securitate spun că nivelul de alertă e maxim şi că pericolul pluteşte în aer.

După măcelul de la clubul parizian Bataclan din noiembrie 2015, Europa a intrat în zodia terorii. În martie 2016, Buxelles a căzut victimă atentatelor teroriste şi oameni nevinovaţi au murit la aeroportul Zaventem. În iulie 2016, 87 de oameni au pierit sub roţile unui camion la Nisa. La scurt timp după fiecare tragedie, organizaţia teroristă Statul Islamic revendica atentatul şi ameninţa că vor mai urma şi alte atrocităţi. La 19 decembrie, Crăciunul a fost îndoliat după ce un tunisian afiliat SI a furat un tir şi a zdrobit 12 oameni şi a rănit alţi 48 la Târgul din centrul Berlinului. Gilles de Kerchove, coordonator în departamentul Antiterorist al Uniunii Europene, a avertizat că anunţul “2017 va fi un an al masacrului” postat pe unul dintre site-urile fundamentaliste trebuie luat în serios. “Trebuie să fim extrem de atenţi în această perioadă pentru că luptători ai SI revin în ţările lor de origine din Europa şi vor comite atacuri sângeroase”, a declarat Kerchove pentru “Daily Star”. “Lupii singuratici” au fost antrenaţi în Siria şi sunt experţi în explozive, arme, diversiune şi luptă de gherilă. “Europa rămâne una dintre ţintele cele mai atractive pentru terorişti datorită propagandei SI care îi îndeamnă să folosească orice, de la camioane de tonaj, explozivi artizanali, arme de contrabandă şi să încerce să facă un număr cât mai mare de victime cu putinţă. Conform raportului Europol, liderii Statului Islamic au ordonat uciderea tuturor necredincioşilor. După atacul din noaptea de Revelion din Turcia, serviciile secrete britanice au confirmat că “au în vizor” peste 5.000 de suspecţi de terorism.

El a măcelărit 39 de oameni în club


    Principalul  suspect, Iakhe  Mashrapov  (28 de ani), din  Kîrgîstan
Principalul suspect, Iakhe Mashrapov (28 de ani), din Kîrgîstan

Anul a început sub semnul terorii! În timp ce întreaga planetă admira focurile de artificii şi ciocnea paharele de şampanie, Iakhe Mashrapov (28 de ani), din Kîrgîstan, răpunea sub o ploaie de gloanţe 39 de oameni strânşi în clubul Reina din Ankara, Turcia, şi rănea aproape 100. Teroristul a şocat întreaga suflare prin cruzime şi a acţionat la nivelul celor mai bune trupe de comando din lume, reuşind să se facă nevăzut după atac. Conform publicistului Abdulkadir Serlvi, de la „Hurriyet”, investigatorii au luat în calcul antrenamentul special oferit de SI celor din Asia Centrală, specializat în lupta de gherilă urbană şi tactici de camuflare demne de un puşcaş de elită. Cel care s-a încadrat în acest profil a fost kîrgîzul, care e căsătorit şi are doi copii. Soţia lui a fost şocată când i-a recunoscut chipul, care a fost surprins pe camerele de supraveghere. Atacul a avut loc la 1.15 şi au fost trase 120 de gloanţe.


    39 de oameni  au pierit în  măcelul de la club
39 de oameni au pierit în măcelul de la club

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net