Cine mă dezvirginează şi pe mine? Costă 1,5 milioane de dolari!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O studentă braziliancă se încăpăţânează să-şi vândă virginitatea pe internet. Dacă anul recut, la prima licitaţie, Caterina Migliorini (21 de ani) a obţinut 780.000 de dolari, ea vrea acum cel puţin 1,5 milioane de dolari pentru fecioria ei.

„Sunt virgină şi n-am făcut sex niciodată. Am decis să-mi vând virginitatea, iar de data aceasta voi merge până la capăt", aşa vrea studenta Caterina Migliorini să scape de feciorie. Şi ca să fie sigură că-i reuşeşte, tânăra de 21 de ani se antrenează de zor, în speranţa că poate vreun bărbat cu dare de mână şi conturi grase „se îndură" s-o dezvirgineze. Brazilianca speră să fie deflorată pentru fabuloasa sumă de 1,5 milioane de dolari şi şi-a scos la înaintare tot arsenalul de calităţi.

În noaptea fericitului eveniment, câştigătorul va primi un număr de striptease incendiar

simeon stalpnicul png

Caterina se luptă cu valurile pe placă de surf ca un profesionist şi driblează mingea mai ceva ca Messi. Iepuraşul Playboy de Brazilia face echilibristică şi merge pe bandă ca Nadia Comăneci şi se aruncă cu paraşuta de la peste 3.500 metri. „Mă dezvirginează şi pe mine cineva? Uite câte ştiu să fac!", pare să transmită Caterina, dansând şi făcând striptease, în aşteptarea celui care-i oferă cel mai mult pentru virginitatea ei.

La prima licitaţie, din octombrie 2012, un milionar japonez pe nume Natsu (53 de ani) a plătit 780.000 de dolari pentru a o deflora pe Caterina Migliorini, dar pentru că n-au ajuns la un acord, înţelegerea n-a mai avut loc.

Românca Alina a luat 14.000 $

În 2009, ştirea că o româncă şi-a scos virginitatea la licitaţie pe Internet făcea înconjurul lumii. Eroina era Alina Percea, o tânără din Caracal, plecată la studii în Germania. Fericitul câştigător a fost un afacerist italian, în vârstă de 45 de ani, care i-a oferit în schimbul unei nopţi de amor 14.000 de dolari. Între timp, Alina (22 de ani) a ajuns stripteuză într-un club din Bologna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net