VIDEO Ursuleţul Winnie the Pooh, interzis în Polonia! Află motivul

Ultima actualizare:

    Winnie the Pooh se află în centrul unei polemici bizareFoto: Captură Youtube
Winnie the Pooh se află în centrul unei polemici bizareFoto: Captură Youtube

Primăria oraşului polonez Tuszyn a decis că ursuleţul Winnie the Pooh (Winnie de Pluş) nu poate fi utilizat ca imagine oficială a grădiniţelor din localitate, din cauza sexualităţii sale "îndoielnice".

Celebrul ursuleţ Winnie se află în centrul unei polemici bizarre! Şi asta pe motiv că nu este îmbrăcat cum trebuie iar sexul său este incert! Aleşii conservatori din oraşul polonez Tuszyn au votat împotriva unui proiect ce viza utilizarea imaginii acestui personaj în grădiniţele din localitate, afirmă site-ul croatiantimes.com. "Winnie este pe jumătate gol, fapt care este total nepotrivit pentru copii. Spre deosebire de el, ursuleţii noştri sunt îmbrăcaţi din cap până în picioare", a spus unul dintre consilierii oraşului, potrivit lefigaro.fr.

Ernest Howard Shepard, care a ilustrat povestirile cu Winnie the Pooh scrise de britanicul Alan Alexander Milne, a considerat că ursuleţul Winnie nu are nevoie de pantaloni. Deşi acest detaliu a părut lipsit de importanţă vreme de atâtea decenii, totuşi, politicienii polonezi spun că lucrurile sunt mai grave de atât. "Winnie nu poartă chiloţi, pentru că nu are sex. Este hermafrodit", a precizat un alt consilier polonez.

Care este istoria personajului iubit de copii

Winnie the Pooh a debutat într-un volum de povestiri publicat de A.A. Milne, în 1926. În epocă, ilustraţiile din acea carte prezentau un ursuleţ complet gol. În 1961, când grupul Walt Disney a cumpărat drepturile de ecranizare pentru a produce filme de animaţie, Winnie the Pooh a primit un tricou roşu din partea ilustratorilor care lucrau pentru celebrul studio hollywoodian.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net