VIDEO A dat 50.000 de dolari ca să devină o păpuşă sexuală vie

Ultima actualizare:
Aşa arată Victoria după operaţiile estetice
Aşa arată Victoria după operaţiile estetice

A vrut cu orice preţ să devină o păpuşă sexuală în viaţa de zi cu zi şi a reuşit. Modelul Victoria Wild, din Letonia, şi-a petrecut ultimii cinci ani numai prin spitale. A apelat la numeroase intervenţii chirurgicale pentru a-şi remodela buzele, şoldurile şi sânii.

Obsesia ei a început de când era o adolescentă. Din cauza faptului că era foarte slabă, Victoria eram extrem de complexată că avea sânii mici şi visa la un bust imens şi buze voluptuoase.

Când a aflat că visul ei poate deveni realitate, tânăra nu a stat nicio secundă pe gânduri şi s-a apucat de strâns banii necesari, de altfel, şi cu un pic de ajutor din partea iubitului ei, Simon, un afacerist italian.

El a încurajat-o şi a ajutat-o cu 50.000 de dolari, pe care i-a cheltuit pe mărirea sânilor, la care a apelat nu mai puţin de trei ori, dar a reuşit să obţină un bust impresionant. Pentru că nu era mulţumită cu adevărat, blonda şi-a pus implant de silicon în fese şi în buze, iar pentru a semăna cât mai mult cu păpuşile gonflabile, şi-a injectat botox şi a recurs la o rinoplastie.

Victoria Wild, care e stabilită la Cannes, în Franţa, susţine că tot timpul a fost fascinată de felul în care arată păpuşile gonflabile, potrivit huffingtonpost.com

Fiindcă i se par extrem de sexy, a vrut să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a arăta ca faimoasele jucării sexuale. Mai mult de atât, se simte foarte bine când oamenii se opresc pe stradă să o admire.


    Înainte de operaţiile esteticeFoto: Captură Youtube
Înainte de operaţiile esteticeFoto: Captură Youtube

Înainte de operaţiile estetice
Înainte de operaţiile estetice
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net