Vă e frig? Treceţi la o bălăceală!

Ultima actualizare:

    Plaja Ipanema era  plină-ochi de amatorii  de destinaţii exoticeFoto: AP
Plaja Ipanema era plină-ochi de amatorii de destinaţii exoticeFoto: AP

Europa e zgribulită de frig, dar norocoşii din Rio de Janeiro, Brazilia, se lăfăie fericiţi la plajă. Mii de brazilieni au umplut staţiunea Ipanema pentru o ultimă bălăceală pe anul 2014.

Costume de baie, umbreluţe colorate şi multă voie bună! Sunt elementele care alcătuiesc tabloul care sigur stârneşte invidia multor români, mai ales că ţara noastră se află sub troiene, zilele acestea. La celălat capăt al planetei, în Brazilia, Anul Nou este aşteptat să vină „călare” pe placa de surf la peste 40 de grade Celsius. Lipsiţi de grijile frigului şi ale temperaturilor scăzute, brazilienii îşi pregătesc Revelionul în aer liber, pe malul mării, unde sunt organizate petreceri grandioase. Amatorii de destinaţii exotice şi-au întins pe nisipul incins de soare mesele festive, unde se mănâncă fructe exotice şi se beau cocktailuri. Plaja Ipanema din Rio de Janeiro a fost zilele acestea plină ochi de turişti care îşi fac încălzirea pentru trecerea în noul an. Şi asta pentru că brazilianul nu merge la schi de Sărbători, ci la plajă. De altfel, mulţi români ar prefera o vacanţă în zonele tropicale, departe de zăpada şi de vremea neprietenoasă din România.

Britanicii fac băi în marea îngheţată

Deşi dârdâiau, aventurierii au înfruntat marea învolburată
Deşi dârdâiau, aventurierii au înfruntat marea învolburată

Fără să ţină cont de temperaturile scăzute care s-au înregistrat zilele trecute, sute de britanici au luat cu asalt plajele din Brighton, comitatul East Sussex. Cei mai curajoşi dintre ei au îmbrăcat costumele de baie şi s-au aventurat în apa rece a Canalului Mânecii. Deşi salvamarii i-au avertizat să nu intre în marea învolburată, mulţi dintre ei n-au ţinut cont de avertismente şi s-au bălăcit în apă la aproape 5 grade Celsius. Femei şi bărbaţi dârdâiau de frig, dar tot s-au lăsat „mângâiaţi” de valurile aproape îngheţate ale mării.

S-au bălăcit în apă la aproape 5 grade Celsius
S-au bălăcit în apă la aproape 5 grade Celsius

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net