Ura! M-am făcut arici!

Ultima actualizare:

Micuţul Michael Matsen din Marea Britanie suferă de o boală îngrozitoare, numită alopecia universalis. Din această cauză, în urmă cu patru ani, a rămas complet fără păr. Bietul copil a îndurat batjocura colegilor, care nu îşi dau seama că el nu are nici o vină pentru că şi-a pierdut podoaba capilară şi nici că nenorocirea se poate întâmpla oricui.

Ca să-l liniştească, părinţii au apelat la artistul Philip Levine să îi lipească pe pielea capului 500 de piuneze cu ajutorul unui adeziv special. Micuţul şi le dă jos la culcare, iar părinţii îl ajută dimineaţa să le pună la loc.

"Arăt foarte bine, sunt ca un arici", se bucură Michael. Levine vrea să-i lipească şi bombonele M&M şi Skittles pe cap. Artistul însuşi este chel şi şi-a lipit, de-a lungul timpului, 1.000 de cristale Swarovski sau boabe de cafea pe scalp.

Click!spune

Alopecia universalis e o boală autoimună care provoacă pierderea rapidă a părului, genelor şi sprâncenelor. Este cea mai severă formă de alopecie (chelire) cu o incidenţă de 1 la 100.000 de persoane şi nu se ştie exact de ce apare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net