Sutienul ăsta îţi satisface iubita în locul tău!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pleci în delegaţie şi vrei totuşi să faci sex cu partenera ta? Nimic mai simplu: pune mâna pe telefon, sun-o, spune-i să se îmbrace cu lenjeria pe care i-ai cumpărat-o şi... produ-i un orgasm!

Nici orgasmul nu mai este ce a fost! Şi asta pentru că firma producătoare de prezervative Durex a lansat lenjeria intimă care se conectează la telefonul mobil şi oferă posibilitatea cuplurilor de a-şi produce plăcere... de la distanţă. Nu contează că eşti la celălalt capăt al lumii, dacă vrei să îţi satisfaci iubita în stil high-tech, nu trebuie decât să descarci aplicaţia în telefonul tău, să fii sigur că iubita ta poartă sutien şi bikini „Fundawear" de la Durex şi să îi faci ce îi place dând comenzile de pe telefonul tău.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Senzorii de pe sutien vor vibra stimulând zona, şi excitând-o. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu senzorii din bikini. Producătorii estimează că vor lansa lenjeria la un preţ de aproximativ 50 de dolari. Momentan, cei care doresc să experimenteze senzaţiile nu trebuie decât să se înscrie pe pagina de Facebook a proiectului Fundawear.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net