Cum îţi suporţi nevasta 86 de ani: cu un trabuc şi un whisky pe zi

Ultima actualizare:

    Karam (106 ani) şi Kartari Chand  (99 ani) sunt mândri că nu  s-a inventat denumirea  pentru o căsnicie mai  lungă de 75 de ani
Karam (106 ani) şi Kartari Chand (99 ani) sunt mândri că nu s-a inventat denumirea pentru o căsnicie mai lungă de 75 de ani

Record mondial. Indienii Karam (106 ani) şi Kartari Chand (99 ani) sunt căsătoriţi de mai bine de 86 de ani, urmând să intre în Guinness Book pentru că au cea mai lungă căsnicie din lume, potrivit BBC.

Cuplul Karam din şi Kartari Chand, care trăieşte în Bradford, Marea Britanie, ar putea să bată orice record şi în materie de longevitate, nu numai în ceea ce priveşte lunga lor căsnicie.

Cei doi indieni au dezvăluit că secretul vieţii lor îndelungate şi sănătoase este că nu şi-au refuzat niciodată nici o plăcere. Fumează câte un trabuc şi beau un păhărel de whisky în fiecare zi. Karam şi Kartari s-au căsătorit în 1925 şi s-au înţeles de minune împreună timp de aproape 9 decenii.

Karam şi-a păstrat obiceiurile de a bea şi de a fuma din tinereţe

simeon stalpnicul png

"Ştim că este o binecuvântare să avem o căsnicie atât de lungă", a spus Kartari Chand, care abia aşteaptă să împlinească 100 de ani pentru a primi o scrisoare de felicitare din partea reginei Elisabeta a II-a.

Până acum, recordul pentru cea mai lungă căsnicie din lume era deţinut de Herbert şi Zelmyra Fisher, care au fost căsătoriţi timp de 86 de ani, însă Herbert a murit la 107 ani, anul trecut în februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net