O suedeză refuză de patru ani să-şi înmormânteze mama

Ultima actualizare:

Suedeza crede că este vorba de un caz de malpraxis, astfel că se luptă cu toată lumea: cu medicii spitalului, cu autorităţile, ba chiar şi cu preoţii. În tot acest timp, răposata a rămas în frigiderele crematoriului din localitatea Sundsvall, relatează site-ul The Local. "Ea luptă pentru convingerea sa, dar în acelaşi timp mama ei merită să-şi găsească odihna veşnică", afirmă preotul paroh.

Fiica bătrânei afirmă că nimeni nu a aplicat procedurile de resuscitare atunci când mama ei a făcut stop cardiac. În plus, medicaţia primită în ultimele zile ar fi grăbit moartea femeii, mai pretinde aceasta. Acum, ea solicită o nouă autopsie a trupului neînsufleţit, considerând că astfel ar ieşi la lumină adevărata cauză a decesului.

Preotul Tor Frylmark a încercat să o convingă să accepte să-şi îngroape mama, însă în zadar. Autorităţile au decis să organizeze înhumarea bătrânei, însă fiica acesteia a făcut apel la hotărârea consiliului local. Mai mult, ea ar fi prezentat cazul în faţa Comisiei Europene a Drepturilor Omului. Ce-i drept, dacă şi acest ultim demers va eşua, ea va fi obligată să îşi conducă mama pe ultimul drum, la patru ani de când aceasta a încetat din viaţă.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net