Cel mai stupid motiv de concediere! Vezi despre ce e vorba!

Ultima actualizare:

    Bărbatul are probleme cu inima
Bărbatul are probleme cu inima

Michael Shepard, un şofer de autobuz din Marea Britanie, o fost concediat de şefii lui după ce a fost surprins de camerele video mâncând un strugure.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, se apără şi spune că are nevoie uneori să-şi umezească gura după operaţia de by-pass suferită la inimă.

"Sunt foarte supărat. Credeam că voi primi doar un avertisment pentru că am mâncat un strugure, nu că voi fi concediat. Nu mănânc sau beau când conduc, dar atunci doar stăteam în maşină în depoul din Bedworth pentru câteva minute şi am luat un strugure să-mi umezesc puţin gura. Am avut o operaţie de by-pass la inimă acum un an şi medicametele îmi usucă gura, aşa că iau din când în când câte o gură de apă sau un strugure când sunt în staţie sau la depou. Îmi mâncasem deja prânzul şi mai aveam doar câteva boabe de struguri. Decât să mă mai dau jos din autobuz pentru a mânca strugurele, am făcut-o în cabină", a spus britanicul.

Mai mult decât atât, acesta a încercat să le explice superiorilor motivele gestului, dar nu a fost băgat în seamă. "Le-am explicat de ce am nevoie să iau o gura de apă sau un strugure cam la o oră, dar ei au spus că e împotriva regulamentului. Fac prea mult caz din aceste reguli. Nu aveam niciun pasager în autobuz şi nimeni nu m-a văzut, aşa că nu înţeleg care e problema", a mai spus Michael Shepard, care a înaintat un apel pentru ca decizia să fie revocată.

Reprezentaţii companiei la care era angajat bărbatul nu au comentat în nici un fel incidentul. "avem standarde înalte pe care trebuie să le respectăm privind siguranţa şi confortul pasagerilor noştri".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net