Incredibil! A căzut vaca peste el, din tavan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Realitatea bate filmul! Joao Maria de Souza, un bărbat din orăşelul Caratinga, sud-estul Braziliei, a fost strivit de o vacă în timp ce dormea liniştit în patul din locuinţa sa. Incidentul petrecut recent a şocat întreaga lume.

Joao Maria de Souza, de 45 de ani, şi soţia sa, Leni, dormeau în tihnă în căsuţa lor, răsfăţaţi de somnul cel mai dulce. O bubuitură apocaliptică a izbucnit brusc, trezindu-i pe amândoi cu spaima îngrozitoare că se sfârşeşte pământul.

Femeia a ţipat ca din gură de şarpe în timp ce, de pe acoperiş, o namilă s-a prăbuşit asupra lor prin tavan. Bărbatul n-a mai apucat să scoată nici un cuvânt, fiind strivit de o bovină de circa 1,3 tone. Prin întuneric, Leni a văzut coarnele dihaniei şi a crezut că sunt atacaţi de o creatură demonică. S-a dezmeticit cu greu din şoc, dându-şi seama că scăpase în mod miraculos teafără. Soţul avea un picior rupt, dar era conştient.

Soţia, Leni, a scăpat ca prin minune, deşi se afla lângă soţul ei

simeon stalpnicul png

A fost transportat la spital, unde a murit din cauza unei hemoragii interne. Dacă ar fi fost dus mai repede la Urgenţă, ar fi putut să fie salvat. Vaca fugise dintr-o fermă şi a ajuns pe acoperişul bieţilor oameni de pe dealul abrupt care se ridica în imediata vecinătate a casei lor. Animalul s-a căţărat pe colină şi a căzut în gol de la peste 2,5 metri înălţime, pe întuneric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net