A strâns o avere agăţând iubitele altora!

Ultima actualizare:

Jack Knowles a început dintr-o pură întâmplare: un bărbat l-a abordat într-un bar şi i-a propus să-i testeze nevasta. "Mi-a spus, din senin, că sunt un bărbat chipeş. Apoi mi-a explicat că soţia sa ieşise în oraş şi se afla într-un club din apropiere. M-a întrebat dacă aş putea flirta cu ea şi să văd dacă îmi cade în plasă sau mă respinge", a povestit el pentru The Sun.

Cu o sută de lire în buzunar şi înarmat cu o poză a femeii, el a căutat-o pe cea bănuită de infidelitate. Din fericire pentru amândoi bărbaţii, ea nu a răspuns avansurilor, astfel că soţul a căpătat încredere în partenera sa, iar Jack s-a ales cu banii. Dar şi cu o idee de afacere, din care a obţinut deja circa 200.000 de lire sterline.

"M-am despărţit de iubita mea în martie 2009, am fost împreună doi ani, încă de când eram în liceu. Am crezut că este sufletul meu pereche. Dar relaţia s-a terminat când am prins-o că mă înşela. Şi-a lăsat deschis contul de pe un site de socializare şi am găsit mesaje destul de intime. Am fost surprins să aflu că mi-a fost infidelă, după atâta timp împreună", a mărturisit Jack.

Din acest motiv a şi acceptat oferta de unde a plecat totul: întâmplarea a venit la câteva săptămâni după ce a aflat că propria iubită a călcat strâmb şi a vrut să-i ajute şi pe alţi bărbaţi să-şi testeze partenerele. Cu o sută de lire obţinute atât de uşor, Jack a decis să-şi deschidă un site, unde să-şi ofere serviciile. După jumătate de an, deja avea atât de multe propuneri încât a decis să lucreze numai pe bază de recomandări.

Pentru un test, el cere 300 de lire, dacă clientul este din Birmingham, oraş aflat în apropiere de localitatea în care îşi are domiciliul, dar tariful creşte până la 1.000 de lire, dacă trebuie să se deplaseze într-o zonă mai îndepărtată, caz în care în preţ este inclusă cazarea pentru o noapte, plus o cină în oraş.

Printre cei mai ciudaţi clienţi s-a numărat... o femeie. Aceasta voia să ştie dacă iubita ei este lesbiană sau, nu cumva, ar accepta să împartă patul şi cu un mascul, dacă este suficient de chipeş. Însă el a refuzat propunerea, preferând să-şi păstreze o clientelă exclusiv masculină.

Jack a dezvăluit şi cum operează: "Stau deoparte şi văd cum se comportă «ţinta» mea. Observ dacă este în compania altor bărbaţi, apoi acţionez. Sunt un tip timid, dar asta e un avantaj, pentru că femeile se simt mai în largul lor vorbind cu mine. Dacă obţin un sărut, mă îndepărtez şi îi transmit clientului că a avut dreptate să o bănuiască".

O singură dată a mers până la capăt: "Anul trecut, un om de afaceri a vrut să vadă dacă iubita sa va accepta să o duc într-o cameră de hotel. Ea a acceptat, dar, când am intrat în dormitor, el a venit să vadă cu ochii lui ce se petrece. Era clar că îl înşală. M-am asigurat la plecare că fata este în regulă".

Cu una sau două oferte pe săptămână, afacerea a fost una profitabilă. "Din păcate, majoritatea celor vizate s-au dovedit a fi infidele", spune Jack. Însă se aştepta la asta: "O dată ce cineva e decis să plătească pentru a-şi verifica astfel partenera, cu siguranţă se întâmplă ceva". Şi a învăţat şi ceva important pentru sine: deşi continuă să creadă în iubire, ştie deja să "citească" dacă potenţiala sa parteneră îl va înşela sau nu.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net