A spart milioanele de la Loto. Acum e muncitor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De la extaz la agonie! Michael Carroll, un bărbat din Elgin (Moray), Scoţia, care a câştigat în 2002 fabuloasa sumă de 10 milioane de lire la loterie (52,5 milioane lei), a ajuns să nu mai aibă după ce bea apă.

După deducerea impozitului, scoţianul Michael Carroll a rămas cu 9.736.131 lire (51 milioane de lei), o mulţime de bani pe care nici nu îndrăznise să viseze că o va avea vreodată. Numai că imensa sumă a reuşit s-o facă praf în numai zece ani, aruncând banii pe droguri, alcool, femei şi pe tot felul de distracţii. Ajuns la sapă de lemn, bărbatul, mult îngrăşat de trai bun, s-a angajat, de lunea trecută, la departamentul de întreţinere al unei fabrici de biscuiţi. Lucrează din nou ca muncitor, vopseşte şi face toate treburile de jos, aşa cum făcea înainte de a da norocul peste el.

2002- A câştigat marele premiu la loterie

simeon stalpnicul png

2008- Plin de aur, îşi făcea de cap

simeon stalpnicul png

Carroll povesteşte că a dat o treime din câştig prietenilor şi familiei, şi-a luat vilă şi maşini de fiţe, pe care apoi le-a vândut. Circa 12.000 de lire (63.000 lei) i-a “tocat” pe droguri ilegale. A făcut peste 100 de vacanţe în Spania şi s-a distrat cât a putut. “În ultimii ani am trăit mai multe experienţe decât oricine altcineva ar putea să facă în decursul a două vieţi. Nu am absolut nici un regret şi dacă aş putea aş face aceleaşi lucruri, fără să schimb nimic”, a spus scoţianul, care joacă din nou la loterie în speranţa că norocul îi va mai surâde. Când a dat de greu, s-a întors spăşit la soţia sa, Sandra, care rămăsese cu fiica lor, Brooke. În timpul anilor de trai îmbelşugat a mai făcut un copil cu altă femeie.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net