O mamă singură a adoptat cei cinci copii rămaşi orfani după moartea prietenei ei cele mai bune

Ultima actualizare:

    Julie şi cei cinci copii ai lui Caroline (foto Adevărul)
Julie şi cei cinci copii ai lui Caroline (foto Adevărul)

Julia Jones, care este divorţată şi are trei copii, a adoptat cei cinci copii care şi-au pierdut ambii părinţi în decurs de numai şase luni.

Julie era prietenă din copilărie cu Caroline Atkins. În 2009, Caroline a fost diagnosticată cu o tumoră inoperabilă la creier şi medicii i-au mai dat de trăit un an.  Nouă luni mai târziu, o altă tragedie marca familia Atkins: David, soţul lui Caroline, a murit subit în urma unei hemoragii cerebrale. Când Caroline a început să se simtă din ce în ce mai rău, a rugat-o pe Julie să aibă grijă de copii. După doar câteva luni, Caroline a murit, iar Julie şi-a respectat promisiunea: a luat acasă cei trei băieţi şi cele două fete ale lui Caroline.

Acum, Julie este mama celor trei copii ai săi: Christian, 14 ani, Peter, 18 ani şi Adam, 20 ani, dar şi a lui Michael 12 ani, Keiran, 11 ani, James, 10 ani, Emma, 8 ani şi  Chantelle, 6 ani – şi munceşte cu normă întreagă! Cel mai mare dintre copiii lui Carolin şi al lui David, Tim, are 17 ani şi locuieşte la rudele sale din Lincolnshire, dar păstrează legătura cu fraţii lui şi mama adoptivă.

Julie spune că i se pare normal ce a făcut, pentru că “am fost prietene din clasa a cincea, am fost domnişoara ei de onoare şi i-am botezat aproape toţi copiii. Caroline a cerut în testament ca eu să mă ocup de ei, iar eu îi iubesc ca pe proprii copii. Sunt lângă ei când au nevoie de o mamă, când au nevoie de dragoste şi de atenţie. Ştiu că şi Caroline ar fi făcut exact acelaşi lucru pentru mine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net