A făcut sex cu peste 1.000 de maşini

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Minte bolnavă! Un bărbat din Yelm, Washington, zice că a făcut sex cu peste 1.000 de maşini. Edward Smith îşi iubeşte la nebunie partenera sa cu patru roţi, un Volkswagen Beetle alb.

Edward Smith, în vârstă de 63 de ani, recunoaşte că a avut până acum peste 1.000 de „iubite" pe patru roţi. Marea sa iubire este Vanilla, un Volkswagen Beetle, pe care l-a cumpărat în urmă cu 30 de ani, împreună cu care locuieşte în casa lui. „Broscuţa" nu se supără însă că trebuie să-l împartă pe Edward cu alte maşini. „Unii bărbaţi se uită la sânii şi la fundul femeilor frumoase. Eu mă uit la botul şi spatele maşinilor frumoase", a mărturisit bărbatul.

Bărbatul se laudă că poate să facă sex deodată cu două maşini, Ford Ranger-ul Splash şi amanta oficială, Vanilla

simeon stalpnicul png

Edward mimează sexul oral cu Splash

simeon stalpnicul png

Atracţia pentru maşini şi-a descoperit-o la vârsta de 15 ani, când a avut primul său „contact sexual cu o maşină", iar ultima relaţie cu o femeie a avut-o în urmă cu aproape 20 de ani. Mecanofilul spune că nu simte atracţie sexuală faţă de bărbaţi sau femei. „Nu sunt bolnav, dar maşinile sunt mult mai bune decât o femeie", spune bărbatul. Pe lângă partenera lui, „Vanilla", bărbatul se mai „iubeşte" şi cu un Ford Ranger din 1993, numit Splash.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net