Uau! A făcut sex non-stop 4.745 de zile

Ultima actualizare:

"Când intram într-un bar mă duceam la primul bărbat care îmi ieşea în cale. Îi spuneam că-l vreau şi... gata. Făceam sex cu el. Nici nu se termina bine întâlnirea că voiam din nou", îşi începe povestea tânăra care recunoaşte că este dependentă de sex. "Timp de 13 ani, adică 4.745 de zile, am făcut sex încontinuu. Mi-au trecut prin pat peste 370 de bărbaţi şi recunosc că dependenţa asta mi-a distrus viaţa. Am fost dată afară din chirie şi m-am ales cu infecţii şi boli cu transmitere sexuală", povesteşte Kolade.

A încercat 12 tratamente care să o vindece de dependenţă, însă în zadar. La 30 de ani a început să rărească din ce în ce mai mult contactele sexuale cu străini, însă nu reuşea să aibă o relaţie stabilă.

"Sleiam de puteri un singur bărbat şi iubiţii  fugeau de mine ca portârnichile. Trebuia să mă vindec de una singură". Şi asta a şi făcut. De 4 ani nu a mai făcut sex cu nimeni şi spune că-i este foarte greu, dar se simte împlinită. Chiar dacă ispitele o asaltează zi de zi, Seyi Kolade speră să întâlnească, într-o bună zi, un bărbat care să fie la fel ca ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net