Vrei un seif-buncăr în care să nu te mai temi de nimic? Costă 2.500.000 $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă ai dare de mână, poţi să nu te mai temi de nimic! A fost creat un seif-buncăr în care te poţi adăposti în deplină siguranţă în caz că eşti atacat. Te ascunzi înăuntru şi scapi din orice calamitate!

Seiful-buncăr a fost creat de compania americană Brown Safe Manufacturing şi costă 2,5 milioane de dolari (circa 8 milioane de lei). Cei care îl cumpără se pot ascunde înăuntru, dacă sunt atacaţi, până la sosirea ajutoarelor. Pot să stea liniştiţi în adăpostul care are pereţi confecţionaţi din 23 de straturi de oţel şi titan de 7,62 de centimetri, fiindcă sub nici o formă nu este posibil să fie sparţi sau distruşi, nici măcar prin foc.

Uşa se deschide numai cu amprentele digitale ale proprietarului

simeon stalpnicul png

Uşa este de asemenea confecţionată din mai multe straturi din cel mai rezistent oţel şi titan şi se deschide numai cu amprentele digitale ale proprietarului. În seif se pot depozita, în cea mai mare siguranţă posibilă, bani, bijuterii, ceasuri şi vinuri de valoare inestimabilă. Adăpostul este indestructibil în caz de orice calamitate naturală, cutremur sau inundaţii catastrofale.

În interiorul seifului-buncăr există mobilier de lux, pentru ca cei care se adăpostesc să se bucure de tot confortul. În spaţiul cu dimensiunile dorite de client este inclusă o bucătărie subterană cu ustensile de cea mai înaltă tehnologie şi o pivniţă de vinuri. Proprietarii se pot ascunde în adăpost împreună cu toată familia. Totul este să aibă grijă să-şi facă provizii înăuntru pentru cât este nevoie să reziste în cazul unui eventual pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net