Se iubesc în trei! Un cuplu, soţ şi soţie, împart acelaşi iubit

Ultima actualizare:

    Hampus este îndrăgosit de Linda şi de ErikFoto: arhiva personală
Hampus este îndrăgosit de Linda şi de ErikFoto: arhiva personală

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar un cuplu din Suedia este cel mai bun exemplu în acest sens. Un bărbat și o femeie împart același iubit și formează, împreună cu cei patru copii ai lor, cea mai ciudată familie.

Erik (35 de ani) şi Linda (34 de ani) erau un cuplu obişnuit, până când bărbatul a călcat strâmb şi s-a îndrăgostit de un coleg de serviciu, Hampus (29 de ani). Când şi-a luat inima în dinţi şi i-a povestit consoartei ce i s-a întâmplat, reacţia femeii a fost una nesperată. Ea a dorit să-l cunoască pe cel care i-a sucit minţile soţului săi. După câteva întâlniri, Linda s-a îndrăgostit şi ea de amantul soţului ei, iar în scurt timp cei trei au ajuns să împartă acelaşi pat.

"M-am simţit confortabil cu amândoi chiar de la început când am cinat împreună. Îmi plac şi am descoperit că avem multe lucruri în comun. Nu credeam că este posobil să iubeşti mai mult de o persoană în acelaşi timp până acum", a declarat bărbatul, care a devenit amantul soţului femeii. Acesta s-a mutat cu cei doi sub acelaşi acoperiş încă din luna ianuarie a anului trecut şi a adus-o şi pe fiica lui de cinci ani să stea cu noua familie. Cei trei deţin împreună o companie de taxi şi au un magazin unde vând haine pentru copii. "Lucrăm împreună şi trăim împreună. Dorm în acelaşi pat cu Linda şi Erik. Facem sex în trei. Avem copii, o casă, o maşină şi locurile noastre de muncă. Nu este vorba numai despre sex aici, facem multe alte lucruri împreună, ca o adevărată familie. Sper să putem să ne căsătorim şi personalului de la hotel să nu i se pară prea ciudat atunci când vom vrea să rezervăm o cameră pe care să o împărţim toţi trei", a adăugat bărbatul.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net