S-a dus la doctor pentru că îl durea stomacul şi a descoperit că e femeie

Ultima actualizare:

    Bărbatul a rămas fără cuvinte când a aflat rezultatul analizelor
Bărbatul a rămas fără cuvinte când a aflat rezultatul analizelor

Un bărbat s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar nu se aştepta la o aşa surpriză: medicii au descoperit că, de fapt, avea dureri provocate de ciclu şi că e şi femeie.

Bărbatul de 44 de ani a lăsat medicii dintr-un spital din China cu gura căscată când a venit pentru un control medical. Ei au descoperit că bărbatul avea organe de reproducere feminine, pe lângă penis,care l-au ajutat să aibă o căsnicie fericită în ultimii zece ani. 

După ce au făcut o tomografie, doctorii au văzut organele reproductive. O analiză amănunţită a relevat că bărbatul e de fapt femeie, cel puţin genetic. 

Persoanele intersexuale pot fi genetic femei, dar psihologic bărbaţi. Unele persoane sunt hermafrodite şi produc atât ovule, cât şi spermă. Cei care doresc pot să urmeze un tratament, dar medicii au spus că e prea târziu pentru bărbatul în cauză,  pentru că nu are efect decât asupra tinerilor. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net