A slăbit 12,7 kg într-o singură zi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Câte femei nu şi-ar dori să scape de kilograme în plus, într-un timp cât mai scurt?! Un antrenor britanic a descoperit o dietă rapidă, prin care poţi slăbi chiar şi 10 kilograme, în doar o singură zi.

Ross Edgley, de 28 de ani, a folosit o metodă proprie de slăbit şi a reuşit să dea jos aproape 13 kilograme consumând o cantitate redusă de apă, făcând multă saună şi purtând haine care favorizau transpiraţia în timp ce făcea exerciţii fizice. Bărbatul a vrut să demonstreze că greutatea organismul nostru este dată de apă (70%). Şi totuşi, cum a reuşit să slăbească atât de mult într-un timp record?

simeon stalpnicul png

Ross şi-a început ziua cu o baie fierbinte cu săruri, ceea ce a făcut corpul să transpire foarte mult. Apoi, a băut un pahar de apă cu diuretice şi o cafea, acestea fiind singurele lichide pe care le-a consumat în 24 de ore. La ora 11.30, Ross a consumat o pastă, care conţine proteine, minerale şi cele mai importante vitamine.

În orele amiezii, bărbatul a alergat pe bandă, timp de 45 de minute, îmbrăcat într-un costum care-l făcea să transpire extrem de mult. Între orele 14.00 şi 18.00, Ross a făcut alte patru băi cu aburi a câte 20 de minute. La ora 18.00, acesta a luat masa, care a constat într-o friptură de vită cu salată verde. Ziua lui s-a încheiat cu o altă sesiune de alergat pe bandă şi 30 de minute de saună. Surprinzător! Dieta sa extremă a funcţionat, Ross reuşind să dea jos 12,7 kilograme în 24 de ore.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net