Poftă bună! Luaţi prânzul cu morţii

Ultima actualizare:

    Clienţii nu sunt deranjaţi  de faptul că iau  masa lângă morminte
Clienţii nu sunt deranjaţi de faptul că iau masa lângă morminte

"O unică experienţă!" Asta se laudă că le oferă clienţilor proprietarul restaurantului cu cimitir inclus din Ahmadabad, India. Coşciugele în care morţii îşi dorm somnul de veci sunt aşezate printre mese!

Ultima fiţă în Ahmadabad, statul Gujarat din nord-vestul Indiei. Numeroase persoane se înghesuie să ia masa într-un restaurant cu morminte. În mod ironic, cafeneaua-cimitir se numeşte New Lucky (Noul băftos-n.r.). Proprietarul său, Krishnan Kutti, susţine că, într-adevăr, cei care calcă pragul localului său vor avea noroc. Restaurantul s-a deschis recent, dar a devenit deja foarte popular atât în rândul tinerilor, cât şi al bătrânilor.

simeon stalpnicul png

Cu greu găseşti o masă liberă lângă morminte. Nimeni nu este deranjat de faptul că mănâncă lângă coşciugele acoperite ermetic cu sarcofage de fier. Potrivit tradiţiei locale, morţii trebuie respectaţi. Kutti şi-a deschis restaurantul pe locul unui vechi cimitir şi a decis să păstreze cele 12 morminte printre mese. Nu ştie cine sunt morţii care se odihnesc pe vecie în localul său. Se crede că sunt discipolii unui sfânt din secolul XVI. În fiecare dimineaţă, înainte ca restaurantul să se deschidă, chelnerii curăţă sarcofagele şi le decorează cu flori proaspete.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net