VIDEO A renunţat la 3,5 miliarde € ca să se mărite cu omul iubit

Ultima actualizare:

Ca să se mărite cu un simplu funcţionar, ea a renunţat la averea de 3,5 miliarde euro.

Nunta anului în Spania. Ducesa Cayetana de Alba, care deţine, potrivit Cărţii Recordurilor, cele mai multe titluri nobiliare, 46, a ales să-şi unească destinul cu un om simplu, Alfonso Díez, cu 25 de ani mai tânăr decât ea.

Cununia a avut loc ieri, în capela Palatului Dueñas din Sevilla. Mireasa, foarte îndrăgostită, a îmbrăcat o rochie roz deschis creată de stiliştii Victorio şi Lucchino.

Numeroşi oameni s-au înghesuit ca să vadă "însurăţeii". Ducesa a aruncat buchetul în mulţime şi a dansat flamenco în faţa unei "păduri" de camere tv.

La nuntă au fost prezenţi doi fii ai miresei şi invitaţi din aristocraţie. Însuşi regele Juan Carlos le-a dat binecuvântarea mirilor.

La masă s-au servit gazpacho şi tortilla spaniole, orez a la provensal cu friptură după reţetă de Huelva, langustă în sos american, friptură de viţel cu sos francez şi cartofii în stil ducal, prăjituri cu migdale, tort de ciocolată şi caramel.

Mirii vor pleca în luna de miere în Thailanda. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei ani.

Este a treia căsătorie pentru Ducesa de Alba.

VIDEO

A împărţit averea copiilor

Ca să nu aibă scandal cu cei şase copii ai săi, pentru că se mărită la o vârstă înaintată, şi pentru ca mirele să nu fie catalogat drept vânător de zestre, Cayetana de Alba a hotărât, la 4 iulie, să împartă imensa sa avere.

Fiecare dintre moştenitori a primit câte 110 milioane de euro, în afară de primul născut, Carlos, care va primi în plus şi palatele Liria, Monterrey şi Dueñas, devenind şeful Casei şi Duce de Alba după moartea mamei.

Mai citeşte:

Nunta de vis a unui cuplu a fost ruinată chiar de preot!

Parada modei la nunta princiară

EXCLUSIV! Nuntă de 95 de milioane €, lună de miere la ţară în România?

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net