Regele Juan Carlos i-a dat «papucii» amantei

Ultima actualizare:

    Corinna  Sayn-Wittgenstein a fost  «exilată»
Corinna Sayn-Wittgenstein a fost «exilată»

Renunţă la dragoste pentru tron! Regele Juan Carlos al Spaniei, 74 de ani, s-a despărţit de amanta sa, prinţesa germană Corinna Sayn-Wittgenstein (47 de ani).

Ba mai mult decât atât, ziarul german "Bild" susţine că regele Juan Carlos ar fi trimis-o pe prinţesa Corinna în "exil" în Monaco.

Despărţirea lor s-a produs după ce recent a izbucnit un imens scandal, în urma călătoriei pe care cei doi au făcut-o în Africa.

Regele s-a ales cu o fractură la şoldul drept în timp ce se afla la vânătoare de elefanţi în Botswana împreună cu prinţesa germană. Relaţia acestora, devenită publică, începuse să afecteze monarhia spaniolă. De aceea, regele Juan Carlos a luat hotărârea să-i pună capăt.

Căsătoria sa cu regina Sofia (73 de ani) a împlinit 50 de ani, dar nunta lor de aur nu va fi sărbătorită cu fast, din cauza scandalului produs de acuzaţiile de adulter.

Suveranul cu 1.500 de amante

Potrivit unei cărţi apărute recent la Madrid, intitulată "Singurătatea unei regine: Sofia, o viaţă", regele Juan Carlos a avut 1500 de amante.

Autoarea, jurnalista Pilar Eyre, susţine că printre acestea s-au numărat actriţa Sara Montiel şi "regina" striptease-ului din anii 1970.

Juan Carlos ar fi avut o relaţie romantică şi cu prinţesa Diana a Marii Britanii, iar cu regina Sofia nu ar mai împărţi patul conjugal de 35 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net