De profesie: tată. Un olandez a făcut 82 de copii în doar nouă ani

Ultima actualizare:

Olandezul Ed Houben, în vârstă de 43 de ani, se culcă lunar cu aproximativ 15 femei care îşi doresc să devină mame şi este considerat a fi cel mai prolific "tată profesionist" din lume.

Dar care e reţeta succesului? Se pare că 8 din 10 femei cu care se culcă Ed rămân gravide. "Nu dau greş", glumeşte Hound.

Iar întreaga "afacere" mai prezintă un avantaj: banii. În timp ce băncile de spermă cer între 4.000 şi 5.000 de lire sterline pentru o inseminare artificială, Ed le lasă gravide pe doritoare gratuit.

Cele care îşi doresc cu ardoare să aibă un copil iau legătura cu Ed prin intermediul unui site german. De obicei, bărbatul "lucrează" de acasă, de la reşedinţa lui din Maastricht, însă a declarat că face excepţii dacă partenerele lui intră într-o perioadă fertilă. Bineînţeles, se deplasează doar dacă i se asigură transportul şi cazarea.

Înainte de a avea orice contact sexual, ambii parteneri prezintă dovezi medicale conform cărora nu are nicio boală şi nu consumă droguri.

Singura condiţie pe care Ed o pune e ca viitoarele mămici să semneze un act notarial prin care se angajează să nu-i ceară pensie alimentară. Totuşi, experţii spun că aceste acte ar putea fi declarate nule cu ajutorul unui avocat bun. "Dacă toate mamele i-ar cere pensie alimentară, i-ar trebui două vieţi ca să poată să plătească", a declarat un avocat german.

Până acum are 45 de fete şi 35 de băieţi. Două dintre mame nu au vrut să-i spună sexul copilului lor, relatează Daily Mail.

Copiii lui sunt răspândiţi în toată lumea, în ţări precum Germania, Olanda, Italia, Spania, Belgia, Franţa şi chiar Noua Zeelandă. Cel mai mare copil al lui Ed are 9 ani, iar cel mai mic abia a împlinit două luni.

Totuşi, culmea e că prolificul Ed n-a reuşit să-şi lase însărcinată propria iubită. "Prietena mea spune că ceea ce fac doar mă transformă într-o persoană şi mai interesantă. În curând, o să mă viziteze din nou", a declarat el pentru publicaţia germană Der Spigel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net