Cel mai periculos sport: surfing pe maşină, la 128 kilometri pe oră - VIDEO

Ultima actualizare:

    Nebunia anului: surfing pe maşină
Nebunia anului: surfing pe maşină

Ce mai face americanul la beţie? Lasă volanul pe mâna pasagerului din dreapta şi încearcă să-şi ţină echilibrul stând în picioare pe capota autovehiculului.

Potrivit descrierii adăugate de cel care a postat clipul, şoferul inconştient se numeşte Tyler, iar automobilul circula cu circa 128 de kilometri pe oră. "Prietenul meu s-a suit pe capota maşinii, iar eu am condus cu o mână de pe locul din dreapta". Cu cealaltă, mai spune el, ţinea telefonul mobil, cu care filma nebunia amicului său.

În cele aproape 90 de secunde ale filmuleţului, Tyler lasă volanul pe mâna pasagerului, apoi iese prin trapă şi, în picioarele goale, încearcă să-şi ţină echilibrul deasupra vehiculului. În tot acest timp, el îi "salută" pe cei care vin din sens opus cu gesturi obscene.

Dacă Tyler a revenit cu bine pe scaunul şoferului, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu alţi "curajoşi". Acum un an, un adolescent din Marea Britanie a suferit răni serioase la cap. În 2007, un student şi-a pierdut viaţa în urma unei încercări similare.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net