«Sexperiment»: Un pastor din SUA transmite în direct din dormitorul său pentru credincioşi!

Ultima actualizare:

    Pastorul, alături de soţia lui, Lisa FOTO: Twitter
Pastorul, alături de soţia lui, Lisa FOTO: Twitter

Pastorul din Texas, care în urmă cu ceva vreme şi-a provocat enoriaşii să facă sex 7 zile la rând, a venit acum cu o nouă idee: "Sexperiment". Ed Young îşi va instala în dormitor o cameră web şi va transmite 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Pastorul Ed Young şi soţia lui, Lisa, au devenit cunoscuţi în toată ţara datorită stilului inovator prin care discută cu enoriaşii despre sex şi religie, scrie site-ul nbcdfw.com.

Ed explică pe site-ul său că vrea să promoveze o viziune biblică a sexului.

simeon stalpnicul png

Pe timpul experimentului, cei doi soţi vor sta într-un pat, din incinta bisericii, şi timp de 24 de ore ei vor da interviuri, vor vorbi pe Skype cu prieteni din întreaga lume şi vor discuta despre sexul în căsnicie din punct de vedere biblic.

Prin acest experiment, pastorul spune că soţii îşi construiesc intimitatea. Evenimentul va începe vineri la ora 6 a.m. (ora locală).

Sex, timp de 7 zile

În urmă cu patru ani, pastrorul a avut o altă idee la fel de inedită. El a lansat o provocare cuplurilor căsătorite să facă şapte zile la rând sex.

El a explicat că în contextul lumii de afară, criza economică, morală, rata divorţurilor care este în creştere, sexul poate fi o bună soluţie pentru ca mariajul să supravieţuiască.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net