«Am fost părăsită de 3 iubiţi pentru că nu-mi amintesc partidele de sex»

Ultima actualizare:

    Poziţia „scăunelului”
Poziţia „scăunelului”

Chelsea Harold, în vârstă de 24 de ani, suferă de o boală rar întâlnită care îi distruge relaţiile amoroase. Tânăra din Marea Britanie a fost diagnosticată ca suferind de sexsomnie.

Mai exact, face sex în timp ce doarme, fără să realizeze acest lucru. Ea nu-şi aminteşte dimineaţa numeroasele partide de sex şi din această cauză partenerii ei s-au simţit jigniţi şi frustraţi, scrie The Sun.

"Din cauza acestei boli, până acum trei iubiţi m-au părăsit. Viaţa mea amoroasă a devenit un calvar. Îmi fac foarte multe griji pentru următoarea mea relaţie, deoarece ştiu cât de greu le este bărbaţilor să înţeleagă că eu dorm în timpul sexului, iar dimineaţa nu-mi amintesc ce s-a întâmplat peste noapte", a declarat Chelsea Harold.

Chelsea mărturiseşte că atunci când era mică era somnambulă, dar spune că sexsomnia nu a afectat-o până în 2007. Doctorii consideră că afecţiunea tinerei este cauzată de stres.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net