A apărut oul artificial

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Oul artificial, făcut numai din plante, a fost scos pe piaţă ieri în SUA. Alimentul sub formă de pudră poate înlocui cu succes oul de găină în orice preparat, având un gust identic cu acesta.

Visul de a crea primul ou artificial s-a realizat în sfârşit în Statele Unite. Sub formă de pudră, „Beyond Eggs" a fost lansat ieri în supermarketuri, proiectul fiind finanţat de miliardarii Peter Thiel şi Bill Gates. Obţinut din plante, acesta înlocuieşte cu succes oul de găină din orice preparat, începând de la prăjituri până la maioneză.

„Industria alimentară necesită inovaţie. Am vrut să eliminăm din ecuaţie animalele. Ouăle funcţionează incredibil", a declarat Josh Tetrick, fondatorul firmei de ouă.

Creatorul alimentului-minune a realizat un amestec din 12 plante, atent selecţionate, care, luate împreună, pot reproduce gustul oului natural, valoarea nutriţională şi proprietăţile culinare ale acestui produs.

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au gustat deja preparate realizate cu oul artificial, declarând că toate produsele au un gust identic cu cele obţinute din ouă naturale. De la prăjituri şi până la maioneză, preparatele pe bază de ou artificial sunt absolut identice ca gust precum cele care au ca ingrediente ouăle de găină!

Prăjiturile cu ou artificial au acelaşi gust ca şi cele preparate cu ouă naturale

simeon stalpnicul png

Click! spune

Pudra magică este obţinută dintr-un amestec de 12 plante, printre care se numără mazăre canadiană şi fasole sud-africană, creatorul ei dorind să păstreze secret numele celorlalte 10. Nutriţioniştii care au încercat produsele cu ou artificial s-au declarat mulţumiţi de rezultatele uimitoare, dar au spus că vor face studii privind efectele consumului îndelungat al ouălor artificiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net