Omul fără mâini şi fără picioare s-a căsătorit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Omul fără mâini şi fără picioare, australianul Nick Vujicic, care a fost anul trecut şi în Romania, s-a căsătorit cu superba japoneză Kanae Miyahara, pe care a cunoscut-o pe Internet.

Nunta a avut loc pe 12 februarie 2012, în California, iar imediat după, cei doi au plecat în luna de miere, în Republica Dominicană. Vujicic, 29 de ani este predicator şi a a promovat Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, în 2010.

El s-a născut cu Tetra-amelia, o afecţiune rară caracterizată prin absenţa tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca şi copil dar în cele din urmă şi-a acceptat handicapul şi a început propria organizaţie non-profit "Life without limbs" (Viaţă fără membre) la vârsta de 17 ani.

simeon stalpnicul png

El este cunoscut ca vorbitor motivaţional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilităţi, speranţă şi găsirea sensului în viaţă.

Acum Nick are 29 de ani şi a învăţat cum să ducă o viaţă bună, cum să fie fericit şi cum de fapt în viaţă nu contează două picioare sau două mâini. Azi el se descurcă singur: poate să înoate, să joace golf şi să scrie la calculator, totul cu ajutorul umerilor, gâtului, gurii şi a bărbiei.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net