Cercetătorii au demonstrat: suntem făcuţi din ţărână. Iată dovada!

Ultima actualizare:

Biblia, Koranul sau mitologia greacă vorbesc de sute de mii de ani despre faptul că oamenii sunt făcuţi din clei sau praf.

Potrivit noii teorii descop+erite de cercetători, cleiul este mediul propice în care moleculele de DNA se dezvoltă, fiind absorbite ca un burete. Conform acestora, întreaga viaţă de pe Pământ poate proveni din ţărână.

Se pare că ţărâna conţine combinaţia de minerale care acţionează ca un burete, mediu proprice pentru dezvoltarea moleculelor. Procesul durează milioane de ani, timp în care moleculele vor interacţiona între ele şi formează proteinele, DNA-ul şi în final celule vii.

Biologii de la Cornell University's department for Nanoscale Science in New York susţin că ţărâna este locul în care a luat naştere viaţa pe Pământ.

Este o teorie care datează de sute de mii de ani în mai multe culturi, cu toate că nu a folosit aceeaşi explicaţie ştiinţifică.

În textile religioase ehiptene sau chinezeşti, Dumnezeu a modelat pământul sub formă de om şi apoi ar fi suflat spre el şi i-ar fi dăruit viaţă.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net