Cu ochelarii ăştia poliţia te vede şi în casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ochelarii Golden-i le permit poliţiştilor să vadă prin ziduri, să recunoască feţele, să vadă după colţ şi chiar să scaneze de arme posibilii suspecţi.

Este o veritabilă bijuterie tehnică ce va intra în curând în dotarea poliţiştilor britanici. Permite purtătorilor să obţină toate informaţiile posibile în timpul misiunii, folosind tehnologia de ultimă generaţie a senzorilor în infraroşu. Astfel, poliţiştii află cât mai multe informaţii fără ca măcar să-şi folosească mâinile.

Aşa se vede prin pereţi

simeon stalpnicul png

Ochiul robotic fotografiază, reţine hărţi, vede prin pereţi şi simte căldura corpului uman prin ziduri. În plus, computerul instalat pe Golden-i utilizează senzorii biometrici pentru a analiza amprente, a recunoaşte chipuri şi chiar pentru a "cântări" suspecţii.

În caz de atac, ochelarii trimit coordonatele GPS ale ofiţerului atacat şi continuă să scaneze clădirea în care se află suspectul. Ochelarii sunt creaţi de compania americană Kopin în colaborare cu mai multe echipe de pompieri şi salvatori. Au fost prezentaţi recent în Las Vegas, însă nu s-a stabilit un preţ pentru ei.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net