Nu o să îţi vină să crezi ce i-a crescut acestei femei între sâni

Ultima actualizare:
I-a crescut păr pe sâni
I-a crescut păr pe sâni

O femeie din China a fost diagnosticată cu o afecţiune la sâni, motiv pentru care i s-a recomandat un tratament pe bază de masaj cu ulei.

Femeia a primit în 2012 un diagnostic ciudat. Sânii ei creşteau anormal, şi din această cauză a fost nevoită să folosească un ulei special pentru masarea lor.

În urma tratamentului prescris de medici, Xi Cao a fost asigurată că s-ar putea să-i crească și sânii. Doar că lucrurile s-au complicat, aceasta observând o ușoară iritație în zona sânilor și a cerut un alt tip de ulei.

După ce a schimbat uleiul, nu numai că nu i-a crescut sânii, ci a observat că pe ei încep să apară fire de păr. Părul negru a început să devină din ce în ce mai des, motiv pentru care femeia a întrerupt tratamentul și a dat în judecată spitalul care i l-a prescris. Acesta a fost despăgubită în instanță, deoarece suma totală a tratamentului a fost de 71.000 de dolari.


    I-a crescut păr pe sâni
I-a crescut păr pe sâni

Din păcate, Cao a a apelat la operaţia cu laser pentru a îndepărta părul nedorit de pe piept. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net