Fostul şef al FIA dă în judecată Google, din cauza unor imagini cu el la o orgie nazistă

Ultima actualizare:

Mosley speră că astfel compania va opri difuzarea imaginilor care ar putea încălca dreptul său la viaţă privată. Fostul preşedinte al FIA a declanşat o procedură similară în Germania, care va fi analizată în 20 septembrie, la Hamburg, a declarat pentru AFP un reprezentant al Google.

Acţiunea lui Mosley se bazează pe mai multe decizii ale unor instanţe din Anglia şi Franţa, care au recunoscut încălcarea dreptului la viaţă privată prin difuzarea acelor imagini.

Pentru reprezentanţii Google, cererea fostului preşedinte al FIA reprezintă o "aberaţie juridică" care "poate încălca dreptul fundamental la libertatea de exprimare şi de informare pe Internet".

Google a scos în evidenţă ineficacitatea unei asemenea cenzuri şi riscul de a atinge în acest mod conţinuturi perfect legale, cum ar fi articolele privind cazul Mosley de exemplu.

News of the World a publicat în data de 30 martie 2008 fotografii şi imagini video care îl surprindeau pe Max Mosley în compania a cinci tinere prostituate, îmbrăcate în uniforme sau costumate în prizonieri Scenele au fost catalogate drept "o orgie nazistă" de tabloid, care a amintit şi că tatăl lui Max Mosley a fost un militant al mişcării naziste britanice din anii '30. Preşedintele FIA a respins aceste acuzaţii şi a acuzat grupul de presă News Group Newspapers că a i-a violat viaţa privată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net