Fotomodelul Matilde Bonasera se iubeşte cu un copil de 15 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Riscă puşcăria pentru corupere de minori. Fotomodelul Matilde Bonasera, de 24 de ani, este în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri din America de Sud. Ea a sedus un băiat de numai 15 ani.

Argentinianca Matilde Bonasera este unul dintre cele mai de succes fotomodele din America Latină. De pe podiumurile internaţionale, ea ar putea să ajungă la zdup, fiindcă s-a cuplat cu Hernán Calderón jr, un adolescent de 15 ani. Paparazzii au surprins-o în timp ce se săruta pătimaş cu puştiul într-un mall din Santiago de Chile.

Situaţia este şi mai gravă, fiindcă băiatul este fiul unui avocat de prestigiu şi al lui Raquel Argadoña, fostă Miss Chile, prezentatoare de televiziune şi politiciană. În timp ce tatălui nu i-a venit să creadă că Hernán trăieşte cu o femeie cu nouă ani mai mare ca el, mama copilului a ţinut s-o jignească pe Matilde: "Unele femei sunt precum băuturile la cutie, se beau şi apoi se aruncă ambalajul. Există femei care se nasc numai pentru a satisface necesităţile bărbaţilor".

Sora adolescentului îndrăgostit a făcut un mare scandal la postul de televiziune care vrea să difuzeze imaginile în care fratele ei se sărută cu Matilde Bonasera. "Să nu îndrăzniţi să difuzaţi aşa ceva. Este vorba de un minor şi legea nu vă permite să-l expuneţi", a spus ea. Fotomodelul argentinian şi-a luat deja un avocat, speriată că va fi dată în judecată pentru corupere de minori.

Supermodelul Joanna Krupa vrea sex de 3 ori pe săptămână

simeon stalpnicul png

Frumoasa Joanna Krupa are un apetit sexual cu totul ieşit din comun. De aceea, fotomodelul american, de 33 de ani, a acceptat să se mărite cu iubitul său, Romanin Zago (40 de ani), cu o singură condiţie: să facă sex cu ea de trei ori pe săptămână după nuntă, întreaga viaţă. Ca să se asigure că Zago va respecta condiţia, l-a pus să semneze un contract prenupţial în care îşi ia acest angajament.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net