Un cuplu de lesbiene a salvat 40 de tineri de la masacrul din Norvegia

Ultima actualizare:

Hege Dalen şi Toril Hansen ieşiseră la un picnic pe mica insulă norvegiană şi au auzit focurile de armă şi ţipetele care veneau din împrejurimile lacului. Realizând existenţa unui pericol, Hege şi Toril s-au urcat în barcă şi s-au îndreptat spre locul masacrului.

Au traversat lacul Tyrifjorden de patru ori pentru a-i salva pe tinerii care se aruncaseră în apă sau care se ascunseseră printre pietrele de pe ţărm, în timp ce Anders Behring Breivik, autorul masacrului trăgea în mulţime.

Deşi mai multe gloanţe au lovit barca, în cele patru incursiuni ale lor cele două eroine au salvat cel puţin 40 de adolescenţi. Ştirea despre eroismul celor două femei a apărut abia astăzi şi face înconjurul întregii lumi.

În 22 iulie, 69 de persoane, în principal tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, au fost ucise de către Anders Breivik , în vârstă de 32 de ani, care a deschis focul asupra unei adunări a tinerilor laburişti pe insula Utoeya. Cu puţin timp înainte, el a mai omorât alte opt persoane după ce a detonat o maşină-capcană, în cartierul guvernamental din Oslo.

Anders Breivik, un extremist fanatic care a recunoscut că el este autorul dublului atentat, riscă 21 de ani de închisoare pentru "terorism", dar pedeapsa ar putea ajunge la 30 de ani dacă va fi judecat şi pentru "crime împotriva umanităţii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net