FOTO A lăsat imperiul de un miliard de dolari să se facă ţăran

Ultima actualizare:

    Îşi plimbă odraslele cu căruţa
Îşi plimbă odraslele cu căruţa

Avea tot ce visa, dar a ales să trăiască ca-n Evul Mediu. Magnatul rus Gherman Sterligov şi-a lăsat imperiul financiar de un miliard de dolari şi s-a mutat la ţară.

Viaţa la ţară îl face mai fericit decât luxul! Fostul miliardar şi-a vândut toate vilele, avioane şi iahturile şi a donat banii săracilor.


    Preferă hrana de la ţară
Preferă hrana de la ţară

Gherman Sterligov, care este un om foarte religios, s-a mutat apoi cu familia într-o casă umilă din lemn. O sobă cârpită, câteva parcele de pământ şi două tractoare sunt toată averea lui Gherman Sterligov, de 47 de ani. Nu are electricitate, dar ce-i pasă, atâta timp cât nu-i ameninţat de rivalii afacerişti. Fiecare zi din viaţa lui de ţăran e ca-n Paradis! Sterligov se trezeşte dimineaţa cu noaptea-n cap, îşi pune şuba în spate şi pleacă la câmp. Trage ca un cal zi de zi pentru ca cele 5 odrasle să nu ducă lipsă de nimic.

Preferă hrana de la ţară
Preferă hrana de la ţară

Deşi s-a descotorosit de traiul de lux, soţia lui, Aliona, îşi poartă poalele şi basmaua ca o boieroaică. Cei doi nu şi-au dat copiii la şcoală şi le predau învăţături din Biblie. „Eram ca păsările într-o cuşcă de aur. Fiind foarte bogaţi, trăiam într-o sclavie, din care, din fericire, am scăpat”, a povestit Gherman, potrivit “Siberian Times”.

A fost primul milionar al Rusiei

Gherman Sterligov a devenit primul milionar al Rusiei la doar 24 de ani, datorită unei afaceri profitabile cu sicrie. A candidat pentru preşedinţia Rusiei, a fost unul dintre cei mai respectaţi şi temuţi oameni ai ţării şi a candidat la primăria Moscovei. El a pus bazele propriei companii şi în scurt timp a reuşit să construiască un imperiu financiar, cu birouri în Londra şi New York.

Mănâncă din vase de lut
Mănâncă din vase de lut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net