Au pierdut 100.000 de lire sterline din cauza urmaşului regal

Ultima actualizare:

    Kate Middleton FOTO: Reuters
Kate Middleton FOTO: Reuters

În aşteptarea bebeluşului regal, casele de pariuri din Anglia au înregistrat câştiguri uriaşe. Britanicii au mizat peste 1,5 milioane de lire la pariuri, ei pierzând circa 100.000 de lire din cauza întârzierii naşterii lui.

De peste o săptămână, aşteptarea bebeluşului regal i-a ţinut în alertă maximă pe jurnaliştii din întreaga lume. Încordarea a atins cote maxime în Marea Britanie, unde pariurile privitoare la bebeluşul aşteptat de ducesa Catherine şi Prinţul William au bătut toate recordurile.

Sunt cele mai mari pariuri pe care le-am înregistrat vreodată”, a declarat Joe Crilly, purtătorul de cuvânt al casei William Hill, o vestită casă de pariuri din Londra.  Reprezentanţii caselor de pariuri au dezvăluit că pariorii au pierdut peste 100.000 de lire sterline (515.000 lei) din cauza întârzierii naşterii moştenitorului, după ce au mizat uriaşa sumă de 1,5 milioane de lire. Ieri, ducesa Kate Middleton (31 de ani) a născut un băieţel sănătos, de 3,8 kg, la 16.24, ora locală.

Deşi s-a spus că va fi dusă cu un elicopter la Spitalul Saint Mary chiar de către Prinţul William (31 de ani), ea a ajuns cu o maşină la faimoasa clinică. Kate a născut natural şi a rămas peste noapte în spital, dar a anunţat că ea şi băiatul se simt bine.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net