Kate Middleton, sarcină cu mare risc. Nu poate părăsi casa

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi William vor deveni părinţi pentru a doua oarăFoto: Getty
Kate Middleton şi William vor deveni părinţi pentru a doua oarăFoto: Getty

Întreg poporul britanic e în culmea fericirii de când Kate Middleton a anunţat că este gravidă cu al doilea copil. Însă ducesa de Cambridge nu se simte deloc bine şi a fost obligată să anuleze toate evenimentele la care ar fi trebuit să participe.

Kate, în vârstă de 32 de ani, a anunţat luni, prin intermediul reprezentanţii Casei Regale, că aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Prinţul William. 

Gravidă în şapte săptămâni, ducesa are din nou greţuri puternice şi nu se opreşte din vomitat, aşa cum a păţit când a fost însărcinată cu Prinţul George.

Deşi ar fi trebuit să participe la un eveniment miercuri la Londra, Kate a fost obligată de medici să rămână închisă în Palatul Kensington, reşedinţa cuplului regal. În plus, toate apariţiile ei programate săptămâna aceasta au fost anunlate, iar surse din apropierea familiei regale au povestit că, dacă îi va fi la fel de rău, orice ieşire publică va fi interzisă. 

Conform dailymail.co.uk, Kate a început să se simtă rău săptămâna trecută. Boala ei, numită hipermeză gravidică, poate duce la stări de vomă, deshitratare, pierdere în greutate şi o creştere a toxinelor din sânge şi urină. Când era gravidă cu George, Kate a fost chiar internată din cauza bolii, care e foarte periculoasă atât pentru mamă, cât şi pentru făt. 

Kate şi William mai au un băiat, George, născut în iulie anul trecut. Bebeluşul pe care îl poartă acum Kate în pântece va fi al patrulea moştenitor la tronul regal, după Prinţul Charles; William şi George. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net