Jumătate de om a devenit multimilionar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miracol! Chinezul care a rămas numai cu jumătate de trup, în urma unui grav accident petrecut în urmă cu 16 ani, a devenit un om de afaceri de succes. El deţine deja un lanţ de magazine.

Bietul Peng Shuilin (38 de ani), care locuieşte în oraşul Shenzhen din China, e un caz unic în istoria medicinei, dar şi un om de afaceri care a dat lovitura. A rămas fără picioare şi fără organe genitale, în urma unui accident de camion petrecut în 1995, însă a ştiut să profite de nenorocirea sa pentru a câştiga bani.

El s-a folosit de această notorietate, deschizând mai întâi un supermarket numit "Magazinul Jumătăţii de om cu totul la jumătate de preţ".

Înduioşaţi, dar şi interesaţi de preţurile mici, locuitorii din oraşul său au luat cu asalt supermarketul lui. Peng Shuilin a avut vânzări record şi a obţinut capitalul necesar pentru a înfiinţa un lanţ de magazine cu acelaşi nume care merge strună.

Deja, anul trecut a făcut primul milion de dolari. Secretul reuşitei "Jumătăţii de om" e că nu s-a lăsat pradă disperării. El nu a fost văzut niciodată deprimat.

A învăţat din nou să meargă

După zece ani de la tragicul accident, Peng Shuilin a învăţat să meargă. Medicii i-au făcut picioare bionice pe care i le-au ataşat după ce i-au învelit partea inferioară a corpului într-un corset de plastic.

Doi ani a stat în spital după accident până ce i s-au adaptat organele ca să poată funcţiona. Medicii i-au făcut canale pentru evacuarea urinei şi a fecalelor din rinichi şi intestinul gros.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net