Johnny Depp şi-a cumpărat libertatea cu 160 de milioane $

Ultima actualizare:

    Johnny Depp, 51 de ani, 190 de  milioane de dolari si Vanessa Paradis,  41 de ani,  310 milioane  de dolariFoto: Guliver/Splashnews
Johnny Depp, 51 de ani, 190 de milioane de dolari si Vanessa Paradis, 41 de ani, 310 milioane de dolariFoto: Guliver/Splashnews

Şi-a plătit scump libertatea! Johnny Depp a trebuit să-i plătească 160 de milioane$ fostei iubite, Vanessa Paradis, ca despăgubiri, după ce a părăsit-o. Cel puţin aşa susţine ediţia germană a revistei “OK!”

Actorul Johnny Depp (51 de ani) s-a despărţit de cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (41 de ani) în iunie 2012. Iubita sa nu ar fi acceptat separarea fără scandal până ce eroul din “Piraţii din Caraibe” i-a plătit 160 de milioane $. Astfel, averea starului a scăzut la 190 de milioane $, iar a Vanessei a urcat la 310 de milioane $. “Probabil că actorul a acceptat să facă acest lucru de dragul copiilor lor”, scrie publicaţia mai sus amintită.

Însă acum Depp se teme să meargă prea departe în relaţia cu noua sa iubită, Amber Heard (28 de ani), de care s-a îndrăgostit în timp ce jucau împreună în filmul “Jurnalul unui iubitor de rom”. Nu vrea să mai piardă din avere.

Vanessa e şi ea în continuare cu ochii pe banii lui. Cântăreaţa se teme că, în caz că se însoară şi apoi divorţează de Amber, potrivit legii californiene, averea lui îi revine rivalei, nu copiilor!

Din relaţia de 14 ani pe care Johnny Depp a avut-o cu Vanessa Paradis, au rezultat Lily-Rose (15 ani) şi Jack (12 ani). În prezent, Lily-Rose joacă împreună cu tatăl ei în lung-metrajul “Yoga Hosers”. Vanessa le-a făcut recent o vizită la filmări, fiindcă franţuzoaica nu vrea să-l scape din ochi.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net