Japonezii închiriază cu 70 de euro pe oră gonflabile pentru sex

Ultima actualizare:

    Se pot lua de la  sex-shop
Se pot lua de la sex-shop

După o zi stresantă la muncă, cine mai are nervi să suporte toanele soţiei când vine acasă? Japonezii au găsit o metodă excelentă de a scăpa de singurătate în compania unor păpuşi din silicon care le fac toate poftele.

Sidore K. din Tokyo se plânge că nu are timp să curteze şi să convingă o femeie să facă sex cu el. Dar de când a cunoscut-o pe Sandy, o prostituată din silicon, zice că e cel mai satisfăcut bărbat din arhipelag.

Are un corp perfect şi îi îndeplineşte toate fanteziile sexuale. În fiecare seară când iese de la muncă, Sidore "vizitează" sex-shopul în care Sandy se retrage pentru a sta alături de alte 15 colege.

Preţul unei păpuşi sexuale, de 4.400 de euro (circa 19.400 lei), este mult prea mare pentru buzunarul său, de aceea a ales să dea câte 70 de euro (315 lei) pe oră în fiecare zi să se culce cu Sandy. Cu banii ăştia putea cumpăra serviciile a trei prostituate, dar japonezul preferă să se înfrupte doar din păpuşa lui din silicon. Nu este gelos că are zile când merge la centrul de închiriere şi află că Sandy a plecat cu alt client. Ştie că a doua zi o va recupera. Sandy va fi doar a lui şi se vor iubi la lumina lumânărilor, în jacuzzi, timp de o oră pentru că... Sandy e la program.

Cu banii ăştia angajezi trei prostituate

În România tarifele profesionistelor în sex variază de la 40 de lei la 100 de lei pe oră. În Ungaria, Cehia, Franţa, Spania, Italia şi Marea Britanie pleacă de la 25 de euro (112 lei) şi pot ajunge la 100 de euro (447 lei).

Fişa tehnică

"Păpuşile reale" au dimensiuni reale şi greutatea de 10 kg

Sunt realizate din silicon şi au schelet de plastic la interior, cu încheieturi elastice ce permit mişcări asemănătoare cu cele umane

Au piele şi păr sintetice foarte apropiate de cele umane

Când au orgasm, pielea lor se încălzeşte, atunci când partenerii lor au „prestat" bine

Durata de viaţă este de doi ani, dacă e folosită zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net