Învaţă de la vânătoarele de bogătaşi cum să agăţi

Ultima actualizare:

    Jeanette Worthington, Danica Thrall şi Hollie Capper
Jeanette Worthington, Danica Thrall şi Hollie Capper

Jeanette Worthington (33 de ani), Danica Thrall (30 de ani) şi Hollie Capper (32 de ani) sunt eroinele unui documentar intitulat "Sex, minciuni şi bărbaţi cu bani" şi realizat de Channel 4. Ele explică pas cu pas cum reuşesc să cucerească şi apoi să profite de pe urma bărbaţilor cu bani.

"E mai mult un joc şi nu implică neapărat sex. E un mod de viaţă frumos, plin de lux şi cadouri scumpe", ne dezvăluie vorbind languros Jeanette Worthington, din Liverpool.

Cele trei vânătoare de bogătaşi nu au o slujbă, însă în conturile lor stau peste 300.000 €, agoniseala a nu mai puţin de cinci ani. Ce au făcut în tot acest timp? Au avut grijă de ele mergând la bronzat, la coafor, la sală şi apelând din când în când la chirurgia plastică.

În rest şi-au făcut fani cu conturi grase folosind internetul, mergând în cluburi exclusiviste şi prin restaurante de lux.

Dulapul ticsit de pantofi Jimmy Choo

simeon stalpnicul png

"Atunci când vreau să cuceresc un bogătaş, îl resping politicoasă spunându-i că îmi plac bărbaţii puternici. Milionarii reacţionează de fiecare dată la genul acesta de faze. Sunt obişnuiţi să le pice la picioare orice femeie. Se vor strădui să te cucerească şi încep să te curteze. Nu vor sex, ci doar să simtă că te posedă şi îţi fac daruri. Acesta e scopul final", susţine Hollie Capper.

"Cea mai bună replică de agăţat este: «Nu am pe nimeni momentan. Aştept bărbatul puternic şi generos care să mă apere». Evident, asta i-o spui la ureche bărbatului şi ai grijă să îl presezi cu sânii şi să îţi simtă parfumul scump", povesteşte Jeanette Worthington.

În dulapurile lor zac pantofi Jimmy Choo, haine de lux, au ceasuri Cartier şi cosmetice costisitoare. Primesc cadouri pe măsura frumuseţii lor: vacanţe de 20.000 de euro, intervenţii chirurgicale de peste 10.000 de euro şi bijuterii de sute de mii de euro. Se îmbracă numai în rochii de seară sau de cocktail şi au pe ele lenjerie intimă Agent Provocateur de 1.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net