A rămas însărcinată în timp ce aştepta deja un copil!

Ultima actualizare:

Julia şi Todd Grovenburg, din Arkansas, SUA, s-au străduit trei ani pentru a-şi întregi familia, dar fără succes. Când s-au hotărât să adopte un copil, testul de sarcină al Juliei a indicat «pozitiv».

Nimic ieşit din comun, până în prezent. Abia la două săptămâni de când a aflat că este însărcinată, povestea ei avea să facă înconjurul presei internaţionale. Julia a rămas din nou gravidă.

Ea este una din cele 11 femei cunoscute la nivel mondial care au rămas însărcinate în timp ce aşteptau, deja, un copil. Fenomenul se numeşte "superfetaţie": doi bebeluşi sunt concepuţi în momente diferite, dar se nasc în acelaşi timp. Din punct de vedere medical, ei nu pot fi consideraţi gemeni.

«Când femeia a făcut analiza cu ultrasunete, medicii au văzut un sac gestaţional, un copil care se dezvoltă, la o anumită vârstă gestaţională. Apoi au sesizat încă o bătaie de inimă, acesta fiind un copil mult mai mic din punct de vedere al dezvoltării», a explicat doctorul Karen Boyle de la Centrul Medical Greater Baltimore.

«Medicii au găsit vestea ca pe ceva incredibil, ca pe o descoperire medicală. Doctorul meu a spus că, în experienţa lui de 30 de ani, nu a mai văzut aşa ceva. Todd şi eu eram speriaţi pentru nu aveam habar ce înseamnă asta pentru copii», a spus Julia Grovenburg, citată de "The Daily Mail".

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL PE ADEVARUL.RO

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net