Foarte ingenios! Cum să ţii evidenţa femeilor cu care te întâlneşti!

Ultima actualizare:

Deoarece se întâlnea cu opt femei deodată David Merkur, în vârstă de 28 de ani, s-a că se poate descurca mai bine dacă menţionează într-un tabel în Excel toate datele pe care le are despre tinerele în cauză, dar şi cum au decurs întâlnirile lui cu acestea.

"Poate că este o greşeală, dar la naiba... m-am gândit să-ţi arăt toată treaba. Sper ca acest email să nu-mi facă mie rău, pentru că într-adevăr m-am simţit bine cu tine şi sper să ne întâlnim din nou în curând", a scris David în emailul trimis femeii pe care o plăcea pe numele Arielle.

La rândul ei, tânăra şocată de cele văzute a trimis documentul unui grup de prietene, pentru a se distra împreună: "Am vrut să vă trimit asta ca pe o distracţie de luni dimineaţa. Am avut o întâlnire cu tipul ăsta miercuri. La întâlnire, mi-a spus că are un tabel cu ajutorul căruia ţine evidenţa femeilor de pe match.com cu care se întâlneşte. Bineînţeles că l-am tachinat şi i-am cerut să-mi trimită tabelul. Dintr-un motiv ciudat, chiar mi l-a trimis. Iată-l ataşat. Şi când credeam că le-am văzut pe toate...".

Bărbatul a trimis tabelul fără a proteja nicio informaţie confidenţială, cum ar fi numerele de telefon sau adresele de mail ale femeilor respective.

În tabel, David le dăduse femeilor calificative pentru aspectul lor fizic, menţiona datele la care făcuse schimb de mailuri şi de mesaje telefonice, locul în care le-a cunoscut, impresiile sale de la prima întâlnire sau data când le-a văzut ultima dată.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net