În 5 ani, a băgat în el 16.000 de insecte

Ultima actualizare:

    Peter Bickerton
Peter Bickerton

"Nu călcaţi insectele, daţi-mi-le mie să le mănânc!", ne îndeamnă Peter Bickerton, de 24 de ani, care îşi face doctoratul în Ştiinţele Naturii la Universitatea din Manchester. El le înfulecă fiind convins că va trăi mai mult.

"În cinci ani, am halit peste 10.000 de greieri, 5.000 de lăcuste şi 1.000 de viermi de molii", a mărturisit Peter Bickerton, citat de "The Sun". Îşi prepară pizza cu insecte, sandvişuri cu greieri, plăcinte de viermi, prăjituri şi clătite cu lăcuste sau cu greieri, care îi plac la nebunie.

"Mâncând insecte este cel mai eficient mod de a scăpa de colesterolul crescut care duce la boli grave de inimă, ne asigură Bickerton, din Blackburn, Marea Britanie.El s-a hotărât să mănânce numai preparate pe bază de insecte după ce rudele sale au murit prematur răpuse de boli cardiovasculare. Bickerton spune că insectele sunt de mare folos pentru păstrarea sănătăţii, fiindcă au mai mulţi acizi graşi omega 3 decât peştele şi conţin mai multe proteine decât carnea de vită. Greierii conţin fier şi zinc şi menţin sănătos aparatul cardiovascular. Viermii de molii sunt bogaţi în vitamina C. Lăcustele conţin acizi graşi, fier, vitamine B şi calciu. Cosaşii conţin substanţe care ajută pacienţii cu boala Alzheimer şi previn îmbolnăvirea sistemului nervos.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net