Hai la Zoo să mănânci căprioarele!

Ultima actualizare:

    Nu mai puţin de 49 de căprioare  au fost sacrificate în doar doi ani
Nu mai puţin de 49 de căprioare au fost sacrificate în doar doi ani

Pe lume există două tipuri de iubitori de animale: cei care le adoră în natură şi cei care le iubesc în farfurie. La Langenberg, în Elveţia, vizitatorii pot mânca animalele sălbatice preferate. E super-ofertă!

Pe lista animalelor care populează frumoasa rezervaţie de lângă Zürich, vizitatorii pot admira printre cele 16 specii de animale lupi, urşi, râşi, căprioare, porci mistreţi, bizoni şi chiar elani. Recent însă, din cauză că cei 11,7 kilometri pătraţi ai imensei Grădini Zoologice s-au dovedit neîncăpători pentru că animalele s-au înmulţit exagerat de mult, conducerea a anunţat că... animalele pot deveni mâncare pentru pofticioşii care sunt dispuşi să dea pe un meniu peste 250 de euro (1.100 lei). Delicatesele preparate de bucătari de marcă includ porcuşori mistreţi de lapte serviţi în sos de coniac, cârnaţi de mistreţi şi chiar carpaccio de căprioară.

În restaurant se serveşte  carne numai din producţia  proprie a rezervaţiei
În restaurant se serveşte carne numai din producţia proprie a rezervaţiei

Dacă iniţial jurnaliştii elveţieni au crezut că e o glumă de Halloween, conducerea rezervaţiei Langenberg a avut grijă să înlăture orice dubii, publicând pe site-ul lor meniul cu preparate din carnea vietăţilor din păduri. Însă delicatesele sunt pentru un public relativ restrâns. Dacă orice vizitator poate savura mistreţi sau căprioare, pentru a prinde o labă de urs gătită à la carte e nevoie de rezervare din timp. Din 2012 până în prezent au fost gătite 49 de căprioare, 10 porci mistreţi şi un bizon, susţine purtătorul de cuvânt al Grădinii Zoo, Martin Kilchenmann. Mai multe organizaţii de apărare a animalelor au luat poziţie şi ameninţă cu manifestaţii dacă „măcelul” nu încetează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net