Ieri urâte cu spume, azi dive

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-au născut urâte şi au avut o viaţă de calvar până nu demult. Părinţii le-au îndemnat să-şi facă operaţii estetice pentru a se înfrumuseţa. Şi-au luat inima în dinţi şi un medic chirurg le-a transformat în dive.

Gemenele Chorong şi Seunghee, de 19 ani, din Seul, au hotărât să îndure mari suferinţe în timpul operaţiilor estetice, numai să nu se mai facă glume pe seama urâţeniei lor. Încă din copilărie, erau jignite tot timpul din cauza danturii caraghioase. "Slutele, slutele!", strigau după ele colegii cei mai răutăcioşi, iar unii le ziceau în faţă să facă ceva ca să scape de "fălcile diforme".

Înainte

simeon stalpnicul png

Pentru că operaţiile estetice au devenit deja o modă în Coreea de Sud, părinţii gemenelor au stăruit ca fiicele lor să se înfrumuseţeze. Multă vreme, Chorong şi Seunghee s-au opus intervenţiilor chirurgicale, pentru că au auzit că sunt foarte dureroase şi implică riscul de a face paralizie facială. Văzând însă că băieţii le ocolesc, ele au acceptat în cele din urmă să se lase "sculptate" cu bisturiul.

Medicul le-a tăiat maxilarele şi le-a şlefuit, le-a corectat dantura, le-a modelat nasurile, ochii şi pleoapele. Părinţii au scos din buzunar 100.000 de dolari (326.000 lei), câte 50.000 de dolari (163.000 lei) pentru fiecare odraslă.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net