Vrei fund perfect ca al lui Jennifer Lopez? Te costă numai 6 lire!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Toate femeile visează să aibă fundul actriţei Jennifer Lopez! Pentru reprezentantele sexului frumos care vor poponeţ bombat şi sexy, s-a găsit soluţia: chiloţii cu perniţe, puşi recent pe piaţă în Marea Britanie.

Simplu şi ieftin! Pentru ca femeile să nu mai sufere că nu au fund perfect şi să-şi facă operaţii riscante şi costisitoare, lanţul de magazine ASDA din Marea Britanie a lansat chiloţii cu perniţe, numiţi Great Bum Briefs, care costă numai 6 lire (32 lei). Produsul este confecţionat cu perniţe detaşabile, de culoarea pielii, de mai multe mărimi, astfel încât clientele să şi le aleagă pe cele pe care şi le doresc, ca să-şi facă fundul oricât de mare.

Chiloţii pot fi “dotaţi” cu perniţe de diferite mărimi, pentru a face posteriorul  oricât de mare

simeon stalpnicul png

Perniţele sunt confecţionate dintr-un material al cărui conţinut este ţinut secret. Cei care au testat articolul de lenjerie intimă ne asigură că, la pipăire, seamănă foarte bine cu carnea umană. Chiloţii-minune au fost creaţi în urma unor studii de piaţă care au arătat că femeile nu sunt mulţumite de posterioarele lor şi îşi doresc cu disperare să le aibă mai bombate. Un sondaj a arătat că cele mai multe îşi doresc un fund sexy precum cel al lui Jennifer Lopez (44 de ani).

Click! spune

Magazinele ASDA din Marea Britanie nu au vânzare directă prin Internet în România. Totuşi, femeile care îşi doresc chiloţii cu perniţe pentru un fund perfect pot să-i achiziţioneze prin intermediul altor magazine online, cum ar fi cele de pe site-ul  uklingerieshops.com, dar preţurile ar putea fi mai mari din cauza transportului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net