Fiica Regelui Mihai avea casa plină de arme şi droguri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În timpul descinderii poliţiei în zona rurală din Eastern Oregon, SUA, la ferma familiei Walker anchetatorii americani au descoperit 24 de plante de marijuana, 24 de arme de foc şi muniţie cât pentru un război. În ciuda acestor probe, Principesa Irina şi soţul ei nu vor fi acuzaţi decât de organizarea ilegală a unor lupte de cocoşi.

Principesa Irina, de 60 de ani, este judecată în stare de libertate şi dacă va fi găsită vinovată riscă o pedeapsă de maximum 5 ani de închisoare. Ea este acuzată în acelaşi dosar cu soţul ei John Walker, de 65 de ani, un şerif ieşit la pensie, de organizarea a cel puţin 10 campionate de lupte între cocoşi în intervalul aprilie 2012 - aprilie 2013.

În timpul înfăţişării de vineri ambii soţi au declarat că sunt nevinovaţi şi aşteaptă să fie judecaţi. În acelaşi dosar mai sunt acuzate alte 16 persoane. Conform fiicei Principesei Irina, Angelica Kreuger aceasta este victima influenţei negative pe care o are asupra ei John Walker. „A divorţat de tatăl meu, John Kreuger, în 2007 şi s-a căsătorit cu bărbatul care ne era vecin şi un bun prieten de familie. Treptat s-a transformat din prinţesă în hipioată. Şi-a văzurt visul cu ochii pentru că şi-a dorit dintotdeauna să se trezească dimineaţa să mulgă caprele şi să ţesale caii", a declarat fiica prinţesei pentru AP. Din cauza lui Walker, s-a izolat de familie şi influenţată de acesta a ajuns în boxa acuzaţilor.

simeon stalpnicul png

„Mama mea e naivă, într-un anume sens. Nu cred că participa la luptele de cocoşi pentru că iubeşte enorm animalele, însă nu cred că era străină de ceea ce se întâmpla la fermă". Conform AP, Irina Walker a fost calmă în faţa judecătorilor, însă la întâlnirea cu avocaţii a avut o explozie de nervi. Cazul se va judeca la 15 octombrie. Cum are şi cetăţenie elveţiană, Irina Walker va fi supravegheată de Poliţie să nu fugă în Elveţia, unde i se poate asigura azil, sustrăgându-se deciziei judecătoreşti.

Câştiga 2.000 de dolari pe zi

Irina Kreuger Walker şi soţul ei, sunt acuzaţi că au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din statul american Oregon, obţinând un profit de aproximativ 2.000 $ pe zi (1.500 €). Acuzaţiile care îi vizează sunt organizarea unui sistem ilegal de jocuri de noroc şi conspiraţie pentru încălcarea Legii statale privind protecţia animalelor. Luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu lame, care luptau până la moarte.

Cocoşii luptă până la moarte în cadrul  unor astfel de gale

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net