«Ia-mă! Sunt fierbinte şi rea» Dar de fapt arată aşa!

Ultima actualizare:

Maureen Gardner, este angajata unei linii erotice. Ea a acceptat să-şi spună povestea jurnaliştilor de la The Sun. Femeia are 55 de ani, este casnică şi încearcă să mai câştige un ban, lucrând la hotline.

Gospodina îşi savurează ceaiul de după-amiază sau calcă rufe, în timp ce vorbeşte la telefon cu clienţii săi fideli. Pentru ei, este tânăra şi seducătoarea Sexy Scarlett, „o brunetă focoasă, cu picioare lungi, care poartă un costum din piele şi ţine în mână un bici".

Aşa se descrie Maureen celor care o sună. Clienţii ei sunt de la adolescenţi timizi la pensionari, iar simpatica gospodină reuşeşte să-i satisfacă pe toţi. Femeia câştigă lunar circa 2.000 de lire sterline (10.600 de lei) din sexul prin telefon.

„Sunt o actriţă foarte bună. Ştiu să scot tot felul de sunete, ca experienţa să fie cât mai realistă. Deseori imit sunetul unui bici trăgând de elasticul de la ciorapi."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net